LAKÁS 2017 - kiállítás és vásár

Szerző: Völgyi-Csik Balázs
Kategória: Archívum

Dátum: 2017. március 24-26. (péntek, szombat, vasárnap)

Nyitva tartás: pénteken 12:00 - 19:00 || szombaton és vasárnap 10:00 - 18:00

Helyszín: Millenáris, B csarnok

Jegyár: INGYENES

Hivatalos honlap: http://lakas2017.hu

 

Facebook oldal: https://www.facebook.com/lakas.kiallitas.es.vasar

Instagram: https://www.instagram.com/lakas_kiallitas_es_vasar/

2017-ben tavasszal is megrendezzük Magyarország legnagyobb ingatlan kiállítását és lakásbörzéjét a Millenáris Parkban. Március negyedik hétvégéjén még több kiállító, új ingatlan, eladó lakás, ház és telek, még több használt lakás, olcsó lakás és albérlet várja a látogatókat.

Kicsi a lakás? Lesz itt egy rakás!

Új otthonában töltené a nyarat? Lakást vagy családi házat keres? Új építésű ingatlan érdekli vagy inkább használt lakásba költözne? Kezdje a keresést 2017 tavaszán Magyarország legnagyobb ingatlan kiállításán és lakásvásárán a Millenárison! Március 24-26. között több ezer új ingatlan, eladó lakások, házak és telkek valamint a legjobb albérletek várják a látogatókat.Ha a város legjobb premium lakásait szeretné megvásárolni, új vagy használt lakást keres, esetleg kifejezetten az olcsó lakások iránt érdeklődik, nálunk megtalálhatja, amit keres.

Itt a helye, ha

új vagy használt lakást akar venni saját vagy befektetési célra
lakást akar eladni
lakást bérelne vagy bérbe adna
hitel felvételén gondolkozik
felújítana, modernizálna, bővítene
komplett szolgáltatást és teljes körű tájékoztatást szeretne kapni szakértőktől a lakásvétel vagy eladás menetéről
érdekli a CSOK és a 10+10 millió részletei
több ezer új és használt ingatlan, személyes CSOK-tanácsadás, lakáshitel és lakáskassza információk, vásárlási és felújítási segítségnyújtás. Gyakorlati tudnivalók és szakértői beszélgetések

Programok

Kiállítóink kínálata mellett ez alkalommal is tapasztalt szakemberek előadásaival, panelbeszélgetéseivel készülünk az ingatlan-és a hitelezési piac aktuális témáiban.
Az ingyenesen látogatható előadásokon válaszokat kaphat ingatlannal kapcsolatos kérdéseire valamint betekintést nyerhet a piac legújabb trendjeibe.
A friss és átfogó információkon túl díjmentes, személyre szabott tanácsadással várják majd különböző témák szakértői a kiállítás mindhárom napján.

Parkolási lehetőség

A Millenárisra látogató vendégek számára kényelmes parkolási lehetőség biztosított a Millenáris fedett mélygarázsában, díjfizetés ellenében. Behajtás a Kis Rókus utca felől.