Aktuális Rendezvények

 

WAMP Design vásár – Mutasd magad! Stílus- és gardróbfrissítés a WAMP-on.

Február 25-én a Millenárison indul a WAMP 2018-as szezonja, ahol ezúttal a tavaszi stílus-és gardróbfrissítés kapja a főszerepet. A már ismert designerek munkái mellett, több új tervezővel is megismerkedhettek, a vásárlás élményét pedig nagyszabású programkínálat is színesíti.

Lakatos Márk neve megkerülhetetlen a hazai divatban. Az ország legismertebb stylistja 16:00 órától tart előadást 2018 meghatározó trendjeiről a WAMP közönségének. Márk előadásából kiderül, hogy milyen ruhák, színek és formák dominálnak idén a kifutókon és a hétköznapi viseletekben.

A vásáron egész nap személyre szabott stílus- és öltözködési tanácsadáson vehettek részt, melyet Gyulai Natália a NATI 100% PURE IDEA divattervezője, és Zsürki Teodóra, a konsanszky divatmárka stylistja vezetnek a Mod’Art International Hungary divatiskola hallgatóinak közreműködésével. A tanácsadás során minden résztvevő megismerheti, a számára legelőnyösebb öltözködési trükköket, ruhafazonokat, színeket. A WAMP-os tervezők kollekcióiból kész szetteket is ajánlunk nektek, az egyes darabok pedig azonnal meg is vásárolhatóak közvetlenül a tervezőktől.

A megfelelő öltözék kiválasztása után, smink és hajformázási ötletekkel is várunk titeket. A profi smink elkészítésében a NYX Professional Makeup Hungary sminkesei, a megfelelő frizura kiválasztásában pedig a L’Oréal Magyarország fodrászai állnak rendelkezésetekre. Az eredményt végül fotófal előtt örökíthetitek meg.

Ha már stílusfrissítés, ezúttal arra is lesz lehetőség, hogy a látogatók egészen új szerepekben is kipróbálják magukat. Az Átváltozó Egyesület standjánál az egyesület korábbi színházi előadásaiban használt, képzőművészek által tervezett jelmezeket próbálhattok fel, és különböző karakterek bőrébe bújhattok.

A vásáron az Alternatív Közgazdasági Gimnázium (AKG) diákvállalkozásai is részt vesznek, összesen 4 diákcég mutatja be a nagyközönség előtt saját tervezésű és kivitelezésű termékeit. Idén a diákok elsősorban a design és divat területére fókuszáltak márkáikkal. Praktikus táskák, multifunkcionális öltözékek, és ötletes kiegészítők szerepelnek a diákok munkái között.

A rengeteg program mellett több új tervezővel is várunk titeket: először szerepel a WAMP-on a nemzetközileg is elismert divatmárka, a konsanszky, ami az eddigi kollekcióiból készült válogatással debütál a WAMP-on. AGNESKOVACS prémium bőrtáskákkal, a Király Fanni Kortárs Ékszer exkluzív ékszerekkel, az ESZKA pedig vadonatúj tavaszi kollekciójával készül az idei első WAMP-ra.
A Hónap tervezője februárban Juhaszdora táskatervező. Dóri a Lucky Shepherd Designer Store dizájnbolt egyik alapítója, standjánál elegáns bőrből készült hátizsákok, vagány borítéktáskák, praktikus neszeszerek, és aranyos, gyerekeknek készült kistáskák közül válogathattok.

Várunk titeket az idei első WAMP-on a Millenárison!

A vásárra a belépés 500 Ft, amely levásárolható. Feltételek az alábbi honlapon érhetők el: www.wamp.hu

A stílus-, smink- és hajtanácsadás a WAMP látogatói számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A szolgáltatások mindegyike maximum 15 percet vesz igénybe, regisztrálni a helyszínen, hostesseinknél lehetséges.


GOURMET FESZTIVÁL a Millenárison

2018. május 17.–május 20.

A hazai gasztronómia legmenőbb fesztiválja idén már túllép az ország határain és a régió legjobb éttermeiből is bemutat néhányat, és vendégül hívja a környező országok sztárséfjeit.

Discover the authentic and world-class gastronomy of Hungary in Budapest between 17-20 May. OTP Bank Gourmet Festival invites you to a wonderful culinary adventure where you can meet not only the very best of Hungarian gastronomy, but some of the best chefs and restaurants of the entire region.