Rendezvények

Szívünk napja 2017.09.24.

A Magyar Kardiológusok Társasága és a Magyar Nemzeti Szívalapítvány minden évben szeptember utolsó vasárnapján, a Szívünk Napján hívja fel a figyelmet a szív és érrendszeri megbetegedések kiemelkedő gyakoriságára, a mindennapi életben is megvalósítható megelőzési módszerekre.

Élj a szíved szerint!

A szervezők az idén elsősorban a mozgás egészségmegőrző szerepére kívánják felhívni a figyelmet, erősítve azt a hitvallást, hogy csak egészséges gyermekből lehet egészséges felnőtt. A kampányüzenet elsősorban a gyermekeket és a nőket célozza meg. Ettől függetlenül a család minden tagjának aktívan tennie kell szívük egészségének megőrzése érdekében.
A szív- és érrendszeri betegségek jelentős része megelőzhető lenne a rendszeres szűrővizsgálatokkal, valamint az egészségesebb életmóddal. Ezt a célt szolgálja a Szívünk napja.

http://www.szivunk-napja.hu/

Tovább

LAKÁS 2017 Kiállítás és vásár 2017.09.29 – 10.01.

Még több kiállítóval és megújult programkínálattal várja a látogatókat a Portfolio LAKÁS 2017 kiállítása szeptember utolsó hétvégéjén a Millenárison. A LAKÁS 2017 olyan lakossági ingatlankiállítás és vásár, ahol minden a lakáskeresőkről és a lakáskeresőknek szól majd. Az őszi lakásexpo a Millenárison ismét egy tető alá hozza a lakásközvetítő hálózatokat, a bankokat, a lakástakarék-pénztárakat, a biztosítókat és a szolgáltatókat. A már konkrét szándékkal rendelkezők mellett azokat is várják a szervezők, akik a közeljövőben vagy középtávon gondolkodnak lakásvásárláson, lakáseladáson, lakáshasznosításon vagy éppen előnytelen hiteleik kiváltásán. A több ezer eladó lakás mellett a műszaki és esztétikai fejlesztésen gondolkodókat olyan cégek ajánlatai, akciói, tanácsadói várják, akik lakásfelújításban- és modernizálásban nyújtanak segítséget.


Nyitva tartás: pénteken 12:00 – 19:00 || szombaton és vasárnap 10:00 – 18:00
Helyszín: B csarnok
Jegyár: INGYENES
Hivatalos honlap: http://lakas2017.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/lakas.kiallitas.es.vasar
Instagram: https://www.instagram.com/lakas_kiallitas_es_vasar/
Facebook esemény oldala https://www.facebook.com/events/150361458880829

Több ezer új és használt, eladó ingatlan lesz elérhető a lakásbörzén, személyes-tanácsadással, lakáshitel információkkal, vásárlási és felújítási segítségnyújtással. Gyakorlati tudnivalók és szakértői előadások várják a látogatókat 2017. szeptember 29 – október 1. között!
A szervezők a család minden tagjának szórakozást nyújtanak, a gyereksarok mellett ősszel az autók által kínált szórakozás élményét is biztosítják a kilátogatók számára! Tesztvezetéssel lehetőség lesz kipróbálni a legújabb elektromos- és hybrid modelleket is.

Tovább

ART MARKET BUDAPEST 2017. október 12-15.

NEMZETKÖZI KORTÁRS KÉPZŐMŰVÉSZETI VÁSÁR
2017. október 12-15. Millenáris, Budapest

Az ART MARKET BUDAPEST Közép- és Kelet-Európa vezető és Európa egyik számottevő művészeti vására, Magyarország legnagyobb, évente megrendezésre kerülő kortárs kiállítása. A 2017-ben hetedik alkalommal jelentkező esemény közel 6.000 négyzetméteren mintegy 500 művész több ezer alkotását mutatja be. A közel 25 országból érkező 100 kiállító között valamennyi jelentős hazai kortárs galéria jelen van.
Az idei év egyik különlegessége az Izrael művészetének szentelt vendégprogram, az ART.ISRAEL – ART.IS.REAL elnevezésű kulturális fesztivál.
Az ART PHOTO BUDAPEST szekció egy teljes kiállítási csarnokot szentel a fotóművészetnek.
A nagyszabású képzőművészeti kiállítást mintegy félszáz program, többek között performanszok, filmvetítések és kerekasztal-beszélgetések kísérik.


Nyitva:
– csütörtök (október 12.): 11:00 – 20:00
– péntek (október 13.): 11:00 – 22:00
– szombat (október 14.): 11:00 – 20:00
– vasárnap (október 15.): 11:00 – 19:00

Még több információ:
www.artmarketbudapest.hu
Art Market Budapest a Facebookon
@artmarketbudapest az Instagramon

Tovább