Aktuális Rendezvények

 

 

MARIE CLAIRE FASHION DAYS

Helyszín:      Millenáris Park, B épület

Időpont:       2019. november 22-24.

A Marie Claire magazin 2019-ben 11. alkalommal rendezi meg a Marie Claire Fashion Days-t, a hazai divatélet és a magyar tervezők egyik legfontosabb seregszemléjét, ahol neves dizájnerek, feltörekvő tehetségek és világmárkák tolmácsolásában ismerhetjük meg a jövő évi tavaszi-nyári és az aktuális trendeket.

A 2019-es Marie Claire Fashion Days a magazin zöld törekvéseinek folytatása, ami a természet tiszteletében és a természetesség iránti vágyában nyilvánul meg a magazin ez évi divathétvégéjén.

A rendezvény idén is szeretne lehetőséget adni a magyar divat fiatal tehetségeinek: a három nap során harminc magyar tervező 2020-as tavaszi–nyári kollekciója vonul végig a kifutón. Vannak közöttük régi ismerősök, és jó néhány ifjú titán is. Ami a kreativitáson túl közös bennük, hogy a környezettudatos gondolkodás is kezd beszivárogni tevékenységükbe.

További információk és jegyek:

oneticket.hu

www.facebook.com


MIKULÁSGYÁR 2019

Helyszín:      Millenáris Park

Időpont:       2019. november 29- december 21.

November 29-től tizenötödik alkalommal nyílik meg az ajándékozók előtt a MikulásGyár, ezúttal is itt, a Millenárison. A régió egyik legnagyobb jótékonysági kezdeményezésének szervezői idén is színes családi programokkal, neves fellépőkkel várják az adományozókat.

További információk:

http://www.mikulasgyar.hu

www.facebook.com