Logo

Felhívjuk figyelmüket, hogy a bérlésre vonatkozó Általános szerződési Feltételeink módosultak!
Az ASZF-hez kapcsolódó bérleti szerződés mintánk
Danubius Hotel Group ajánlat
Arculati kézikönyvünk letölthető                                                                                                       LETÖLTÉS
Bútorkatalógusunk letölthető                                                                                                           LETÖLTÉS
ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ: ZSIGRI GÁBOR    |    Telefon: (+36 30) 303 9098    |   E-mail: gzsigri(kukac)millenaris(pont)hu
D ÉPÜLET

 

B ÉPÜLET

 

Az 1911-ben épült két gyárépület részleges lebontásával, és a kettőt összekötő modern épület hozzáadásával alakult ki a kiállítócsarnokok (B épület) impozáns együttese. A Nagycsarnok (B épület) hatalmas belmagasságával – és az ezt kihasználó több szint kiépítésével – impresszív látványt nyújtó műemléképület.

 A kiállítási terület – a nyitvatartási időn túl – kiváló helyszíne lehet különböző rendezvényeknek. A kiállítást kiegészítő vetítők és multimédiás oktatási kabinetek – a Kiscsarnokban lévő előadóterem mellett – technikai felszereltségük miatt tanfolyamok és workshopok tartására alkalmasak.

A Nagycsarnok kiszolgáló helyiségei: mosdók, vetítők, oktatási kabinetek
Hasznos kiállítási területe: 4590 m²

Referenciák:

Jövő Háza kiállítás
Álmok Álmodói kiállítás
Art Market
Wamp, a design vásár
Kézműves Magyar Ízek Vására
Holdfénycon
Budai Gourmet
Könyvfesztivál
Gombold újra

Céges díszvacsorák és konferenciák, zártkörű rendezvények.

 

 

 

Az épületkomplexum egy füves területekkel és tavakkal tarkított zöldövezeti parkban fekszik.

 A park egyik előnye – amely miatt a látogatók is különösen kedvelik – a pihenésre szabadon használható füves területek nagysága – és kulturált kialakítása. A park szabadidős céljait szolgálják a Zöld Péter játszótér, a Manó játszótér, a tóra épített Zenepavilon és a Szabadtéri Színpad.


A park összterülete: 35 000 m², amelyből a mesterséges tavak 3 000 m²-t foglalnak el

TEÁTRUM

 

 

A régi és új stílusokat érdekesen ötvöző – közel hétezer négyzetméter alapterületű –, szerelőcsarnokból átalakított épület.
A legmodernebb világítási és hangtechnikai berendezésekkel, illetve ötkamerás digitális rögzítési rendszerrel felszerelt stúdiót rejt magában.
Ez az épület külsőleg csak részben őrizte meg eredeti formáját. A háromhajós szerelőcsarnok középső traktusában – mint egy ház a házban – található a legmodernebb digitális technikákkal felszerelt tévéstúdió, színház- és koncertterem. A stúdió két oldalán kihúzható lelátók készültek, így igény szerint változtatható a férőhelyek száma. A stúdióhoz egyik oldalon a közönség helyiségei, a ruhatár és a büfé, a másik oldalon a kiszolgáló helyiségek csatlakoznak. Az épület emeleti szintjein találhatóak a színészi és statisztaöltözők. A stúdió egyéb felhasználási lehetőségei: álló- és ültetett fogadások, műsoros estek, konferenciák, filmszemlék.

 

A Millenáris Stúdió videotechnikai kiépítettsége megfelel a jelenlegi televíziós elvárásoknak. 10 Philips és GrossValley kamera van rendszerbe állítva (amely 16:9-es képaránnyal is tud digitálisan felvételt készíteni), valamint egy Sony DVCam 390-es kamera a külső forgatásokhoz. Kameramozgató eszközeink nincsenek.

A vezérlőben a három Digital Betacam, egy Betacam SP rögzítő, valamint a K2 szerver 4 csatornát tud valós időben rögzíteni. A szerver összeköttetésben áll a stúdióhoz tartozó utómunka-állomásokkal, ahol Apple Final Cut Pro non-lineáris utómunka-állomásokon lehet – a műtermi felvétel elkészülése után – azonnal megkezdeni az utómunkálatokat.

Jelenleg két montírozó használható párhuzamosan, mindkét munkaállomás közvetlenül kapcsolódik a szerverhez. A helyszínen történő mobil elővágás egy Mac Pro laptoppal lehetséges. A Millenáris Stúdió lámpa- és hangtechnikai eszközei képesek kiszolgálni a legtöbb műsor igényét, ám a különlegesen nagy és egyedi látvánnyal bíró produkciók esetén kiegészítő lámpák – hangládák – bérlése szükséges.

A Millenáris Stúdió videotechnikai kiépítettsége megfelel a jelenlegi televíziós elvárásoknak. 10 Philips és GrossValley kamera van rendszerbe állítva (amely 16:9-es képaránnyal is tud digitálisan felvételt készíteni), valamint egy Sony DVCam 390-es kamera a külső forgatásokhoz. Kameramozgató eszközeink nincsenek. A vezérlőben a három Digital Betacam, egy Betacam SP rögzítő, valamint a K2 szerver 4 csatornát tud valós időben rögzíteni. A szerver összeköttetésben áll a stúdióhoz tartozó utómunka-állomásokkal, ahol Apple Final Cut Pro non-lineáris utómunka-állomásokon lehet – a műtermi felvétel elkészülése után – azonnal megkezdeni az utómunkálatokat. Jelenleg két montírozó használható párhuzamosan, mindkét munkaállomás közvetlenül kapcsolódik a szerverhez. A helyszínen történő mobil elővágás egy Mac Pro laptoppal lehetséges.