Logo

Felhívjuk figyelmüket, hogy a bérlésre vonatkozó Általános szerződési Feltételeink módosultak!
Az ASZF-hez kapcsolódó bérleti szerződés mintánk
Danubius Hotel Group ajánlat
Arculati kézikönyvünk letölthető                                                                                                       LETÖLTÉS
Bútorkatalógusunk letölthető                                                                                                           LETÖLTÉS
A park az alábbi útvonalon közelíthető meg:                                                                       TÉRKÉP LETÖLTÉSE
Charge Here Now Mobiltöltő szolgáltatásunk díjszabása letölthető                                                   LETÖLTÉS
 
ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ: ZSIGRI GÁBOR    |    Telefon: (+36 30) 303 9098    |   E-mail: gzsigri(kukac)millenaris(pont)hu
 
D ÉPÜLET

 

A Millenáris legöregebb épülete. Hatalmas üvegfalával, közel 1700 m²-es hasznos területével szervesen kapcsolódik a parkhoz. Az épületnek része a D előadóterem, amely 100 fős, emelkedő nézőtérrel és beépített technikával rendelkezik (kivetítő, vászon, hangosítás stb.), ezáltal előadások, konferenciák, sajtótájékoztatók tereként szolgál.

 

B ÉPÜLET

 

Az 1911-ben épült két gyárépület részleges lebontásával, és a kettőt összekötő modern épület hozzáadásával alakult ki a kiállítócsarnokok (B épület) impozáns együttese. A Nagycsarnok (B épület) hatalmas belmagasságával – és az ezt kihasználó több szint kiépítésével – impresszív látványt nyújtó műemléképület.

 A kiállítási terület – a nyitvatartási időn túl – kiváló helyszíne lehet különböző rendezvényeknek. A kiállítást kiegészítő vetítők és multimédiás oktatási kabinetek – a Kiscsarnokban lévő előadóterem mellett – technikai felszereltségük miatt tanfolyamok és workshopok tartására alkalmasak.

A Nagycsarnok kiszolgáló helyiségei: mosdók, vetítők, oktatási kabinetek
Hasznos kiállítási területe: 4590 m²

Referenciák:

Jövő Háza kiállítás
Álmok Álmodói kiállítás
Art Market
Wamp, a design vásár
Kézműves Magyar Ízek Vására
Holdfénycon
Budai Gourmet
Könyvfesztivál
Gombold újra

Céges díszvacsorák és konferenciák, zártkörű rendezvények.

 

 

 

Az épületkomplexum egy füves területekkel és tavakkal tarkított zöldövezeti parkban fekszik.A park egyik előnye – amely miatt a látogatók is különösen kedvelik – a pihenésre szabadon használható füves területek nagysága – és kulturált kialakítása. A park szabadidős céljait szolgálják a Zöld Péter játszótér, a Manó játszótér, a tóra épített Zenepavilon és a Szabadtéri Színpad.


A park összterülete: 35 000 m², amelyből a mesterséges tavak 3 000 m²-t foglalnak el

 

 

TEÁTRUM

 

 

A régi és új stílusokat érdekesen ötvöző – közel hétezer négyzetméter alapterületű –, szerelőcsarnokból átalakított épület.
A legmodernebb világítási és hangtechnikai berendezésekkel, illetve ötkamerás digitális rögzítési rendszerrel felszerelt stúdiót rejt magában.
Ez az épület külsőleg csak részben őrizte meg eredeti formáját. A háromhajós szerelőcsarnok középső traktusában – mint egy ház a házban – található a legmodernebb digitális technikákkal felszerelt tévéstúdió, színház- és koncertterem. A stúdió két oldalán kihúzható lelátók készültek, így igény szerint változtatható a férőhelyek száma. A stúdióhoz egyik oldalon a közönség helyiségei, a ruhatár és a büfé, a másik oldalon a kiszolgáló helyiségek csatlakoznak. Az épület emeleti szintjein találhatóak a színészi és statisztaöltözők. A stúdió egyéb felhasználási lehetőségei: álló- és ültetett fogadások, műsoros estek, konferenciák, filmszemlék.

 

A Millenáris Stúdió videotechnikai kiépítettsége megfelel a jelenlegi televíziós elvárásoknak. 10 Philips és GrossValley kamera van rendszerbe állítva (amely 16:9-es képaránnyal is tud digitálisan felvételt készíteni), valamint egy Sony DVCam 390-es kamera a külső forgatásokhoz. Kameramozgató eszközeink nincsenek.

A vezérlőben a három Digital Betacam, egy Betacam SP rögzítő, valamint a K2 szerver 4 csatornát tud valós időben rögzíteni. A szerver összeköttetésben áll a stúdióhoz tartozó utómunka-állomásokkal, ahol Apple Final Cut Pro non-lineáris utómunka-állomásokon lehet – a műtermi felvétel elkészülése után – azonnal megkezdeni az utómunkálatokat.

Jelenleg két montírozó használható párhuzamosan, mindkét munkaállomás közvetlenül kapcsolódik a szerverhez. A helyszínen történő mobil elővágás egy Mac Pro laptoppal lehetséges. A Millenáris Stúdió lámpa- és hangtechnikai eszközei képesek kiszolgálni a legtöbb műsor igényét, ám a különlegesen nagy és egyedi látvánnyal bíró produkciók esetén kiegészítő lámpák – hangládák – bérlése szükséges.

A Millenáris Stúdió videotechnikai kiépítettsége megfelel a jelenlegi televíziós elvárásoknak. 10 Philips és GrossValley kamera van rendszerbe állítva (amely 16:9-es képaránnyal is tud digitálisan felvételt készíteni), valamint egy Sony DVCam 390-es kamera a külső forgatásokhoz. Kameramozgató eszközeink nincsenek. A vezérlőben a három Digital Betacam, egy Betacam SP rögzítő, valamint a K2 szerver 4 csatornát tud valós időben rögzíteni. A szerver összeköttetésben áll a stúdióhoz tartozó utómunka-állomásokkal, ahol Apple Final Cut Pro non-lineáris utómunka-állomásokon lehet – a műtermi felvétel elkészülése után – azonnal megkezdeni az utómunkálatokat. Jelenleg két montírozó használható párhuzamosan, mindkét munkaállomás közvetlenül kapcsolódik a szerverhez. A helyszínen történő mobil elővágás egy Mac Pro laptoppal lehetséges.