Hírek

Art Market Budapest 2017 a Millenárison, beharangozó sajtótájékoztató:

https://turizmus.com/szabalyozas-orszagmarketing/art-market-2017-a-millenarison-1154070


Startup Campus Budapest

nyílik a világ a magyar startupok előtt: http://www.piacesprofit.hu/kkv_cegblog/nyilik-a-vilag-a-magyar-startupok-elott/

„….Glázer Tamás, a Millenáris Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója elmondta: a budapesti Startup Campus projekt célja, hogy a magyar főváros egyik szimbolikus helyén olyan innovációs vállalkozói és multifunkcionális rendezvényközpont jöjjön létre, amely összekapcsolja az innovációs ökoszisztéma legfontosabb állami és piaci szereplőit, ezen felül edukációs és vállalkozásfejlesztő munkateret biztosít mind a vállalkozni vágyó, mind pedig a már vállalkozó fiatalok számára.”


Zajlik a park revitalizációja.

A tavak is sorra kerülnek. A D épület előtti tó megújul, a vízgépészeti egységeit is felújítják. Növekszik a zöldfelület nagysága, a Nemzeti Táncszínház előtti tó megszűnik, a terület egy zöld színpaddá alakul át. Reméljük, a végeredmény tetszetős lesz mindenki számára! Köszönjük látogatóink és a környéken lakók türelmét!


Látványos részéhez érkezett a park revitalizációja, zajlanak a munkálatok. Köszönjük látogatóink és a környéken lakók türelmét! Reményeink szerint a megújult parkban olyan zöldfelület jön létre, ahova öröm lesz ellátogatni!


Fontos és hasznos információ: ideiglenes forgalomkorlátozás a Fény utcában


Bővül a Millenáris: Hatalmas új park épül Budán


Indul a parképítés a Mammut melletti területen: Bővül a Millenáris