Gyakran Ismételt Kérdések

ÁLTALÁNOS KÉRDÉSEK

Milyen böngésző ajánlott az oldal használatához?

A tökéletes élmény elérése érdekében ajánlott a Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Safari böngésző legfrissebb verziójának futtatására alkalmas számítógép. Mobilon és tableten Android 4.0.4, iOS 7, Windows Phone 8.0 vagy ezeknél újabb verzió futtatására alkalmas eszköz ajánlott.

Hogyan jutok el a Millenáris Parkba?

A Millenáris Park a Széll Kálmán tértől 5 percre található. A bejáratához a Lövőház utcán (a Mammut 1 és 2 között) az első keresztutcáig, a Fény utcáig kell sétálni. Itt jobbra fordulva, körülbelül 200 métert haladva található a Millenáris Park Fény utcai bejárata.

Ezen kívül található kapu a Marczibányi tér felől, a Kis Rókus utca felől és a Lövőház utca felől is, azonban ezek nyitvatartása változó lehet.

A Millenáris Park könnyen megközelíthető a 2-es metróval, a 17-es, 18-as, az 59-es és a 61-es villamossal, az 5-ös, a 16-os, a 102-es és a 139-es buszokkal (Széll Kálmán tér), illetve a 4-es és a 6-os villamossal (Széna tér).

Ha a GPS-be beírja, Millenáris, akkor is idetalál!

Koordináták: É 47.5095° / K19.0249°

NYITVATARTÁSSAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Mikor van nyitva a Park?

 A Park naponta reggel 6 órától 23 óráig látogatható. A nyitvatartás rendezvények idején ettől eltérhet.

Mikor van nyitva a Zöld Péter játszótér?

A Zöld Péter játszótér minden nap reggel 6 órakor nyit és sötétedéskor zár.

ZÖLD PÉTER JÁTSZÓTÉR HASZNÁLATÁVAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Hány éves korig használhatók a játszótéren található játékeszközök?

A Zöld Péter játszóteret kizárólag 14 éven aluli gyermekek használhatják. Az egyes játékeszközökre vonatkozó konkrét használati korhatár-ajánlás a játszótéren kifüggesztve olvasható.

JEGYVÁSÁRLÁSSAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Hol vehetek jegyet a programokra? 

A Millenárison zajló rendezvények jegyvásárlására vonatkozó információkról a rendezvények menüpontban tájékozódhat.

Jegyvásárláskor milyen utalványokat használhatok fel?

A rendezvények menüpontban megtalálható az adott eseményre beváltható utalványok listája.

FOTÓZÁSSAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Szeretnék fotókat készíteni a Millenáris Parkban vagy a Millenárisról, megtehetem-e?

A Millenáris közönségforgalmi területein lehet fotókat készíteni, amennyiben nem professzionális felhasználás céljából készülnek, és sem a rendezvényeket, sem a közönségforgalmat nem zavarják. Amennyiben az épület a park csupán háttérként jelenne más tematikájú és más célra (például esküvői fotózás, divatfotózás) szánt felvételeken, a fotózáshoz előzetes egyeztetés szükséges. Ezzel kapcsolatos igényét a sajto@millenaris.hu email címen tudja jelezni.

PARKOLÁSSAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Hol parkolhatok?

Egyrészt a Kis Rókus utca 16-20. szám alatti mélygarázsban, másrészt a környező utcákban, az adott parkolási zónára vonatkozó szabályok szerint.

A mélygarázsban történő parkolás feltételeiről az alábbi weboldal https://www.millenaris.hu/impresszum/  mélygarázs üzemeltetésről szóló hivatkozásaiból tájékozódhat.

Meddig van nyitva a parkoló?

A Millenáris parkolója minden nap 23 óráig van nyitva.

Hol tudom fizetni a mélygarázsban a parkolást?

A parkolást a mélygarázs -1. szintjén található fizető automatáknál tudja fizetni. Fizetés készpénzzel lehetséges.

Hogyan kaphatok áfás számlát a Millenáris mélygarázsban kifizetett parkolásomról?

Amennyiben az automatánál fizeti parkolását, kérjük, hogy a kapott bizonylatával (blokk) fáradjon a mélygarázs -1. szintjén található garázskezelői fülkéhez, és ott kérjen számlát. Lehetősége van a garázskezelőnél is rendezni a parkolási díjat és egyúttal kérheti a számlát is. Parkolásáról számlát csak a fizetés napján, a mélygarázs nyitva tartási ideje alatt, kizárólag a mélygarázskezelő tud kiállítani vendégeinknek.

SAJTÓMEGKERESÉSSEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Sajtómegkereséssel kihez fordulhatok?

Sajtómegjelenésekkel, fotózási és forgatási engedéllyel, interjúigénnyel kapcsolatban a Millenáris Kommunikációs Igazgatósága készséggel áll rendelkezésére a sajto@millenaris.hu címen. Bővebb információk a sajtószoba menüpontban olvashatók.