Gyakran Ismételt Kérdések - Millenaris
Hogyan jutok el a Millenáris Parkba? expand_more

A Millenáris Park a Széll Kálmán tértől 5 percre található. A bejáratához a Lövőház utcán (a Mammut 1 és 2 között) az első keresztutcáig, a Fény utcáig kell sétálni. Itt jobbra fordulva, körülbelül 200 métert haladva található a Millenáris Park Fény utcai bejárata.


Ezen kívül található kapu a Marczibányi tér felől, a Kis Rókus utca felől és a Lövőház utca felől is. 
A Millenáris Park könnyen megközelíthető a 2-es metróval, a 17-es, 18-as, az 59-es és a 61-es villamossal, az 5-ös, a 16-os, a 102-es és a 139-es buszokkal (Széll Kálmán tér), illetve a 4-es és a 6-os villamossal (Széna tér).


Ha a GPS-be beírja, Millenáris, akkor is idetalál!
Koordináták: É 47.5095° / K19.0249°

Lehet-e kutyát hozni a parkba? expand_more

A Millenáris területére élő állatot – kivéve igazolvánnyal rendelkező segítő állatot, illetve olyan állatot, amely valamilyen rendezvényhez kötődik – behozni tilos. A rendezvényhez kapcsolódó élő állat behozatalához előzetes írásbeli engedély szükséges. 

Hány éves korig használhatóak a játszótereken található játékeszközök? expand_more


A Zöld Péter játszóteret kizárólag 14 éven aluli gyermekek használhatják. A Kis Rókus utcai, forgókapus bejárat mellett kialakított játszóteret 3 év feletti gyermekek szülői felügyelettel vagy felnőtt kísérettel használhatják. Az egyes játékeszközökre vonatkozó konkrét használati korhatár-ajánlás a játszótéren kifüggesztve olvasható.

Lehet-e biciklizni a parkban? expand_more

A Park területén kerékpározni tilos. Kerékpárt elhelyezni csak a kerékpártárolóban szabad. A kerékpártárolókban elhelyezett kerékpárokért és egyéb eszközökért, valamint a területre behozott tárgyakért felelősséget nem vállalunk.

Mikor van nyitva a Park? expand_more

A Millenáris és Széllkapu Park naponta reggel 6 órától 23 óráig látogatható. A nyitvatartás a rendezvények idején ettől eltérhet. 

Mikor van nyitva a Zöld Péter játszótér? expand_more

A Zöld Péter játszótér minden nap reggel 6 órakor nyit és sötétedéskor zár.

Hol vehetek jegyet a programokra? expand_more

A Millenárison zajló rendezvények jegyvásárlására vonatkozó információkról a programok menüpontban tájékozódhat.

Jegyvásárláskor milyen utalványokat használhatok fel? expand_more

A programok menüpontban megtalálható az adott eseményre beváltható utalványok listája.

Hol parkolhatok? expand_more

Egyrészt a Kis Rókus utca 16-20. szám alatti mélygarázsban, másrészt a környező utcákban, az adott parkolási zónára vonatkozó szabályok szerint.
A mélygarázsban történő parkolás feltételeiről Mélygarázs menüpont üzemeltetésről szóló hivatkozásaiból tájékozódhat.

Meddig van nyitva a parkoló? expand_more

A Millenáris parkolója a hét minden napján 24 órán keresztül üzemel.

Hol tudom fizetni a mélygarázsban a parkolást? expand_more

A parkolást a mélygarázs -1. szintjén található fizető automatáknál tudja fizetni. Fizetés készpénzzel és bankkártyával is lehetséges. 

Hogyan kaphatok áfás számlát a Millenáris mélygarázsban kifizetett parkolásomról? expand_more

Amennyiben az automatánál fizeti parkolását, kérjük, hogy a kapott bizonylatával (blokk) fáradjon a mélygarázs -1. szintjén található garázskezelői fülkéhez, és ott kérjen számlát. Lehetősége van a garázskezelőnél is rendezni a parkolási díjat és egyúttal kérheti a számlát is. Parkolásáról számlát csak a fizetés napján, a mélygarázs nyitva tartási ideje alatt, kizárólag a mélygarázskezelő tud kiállítani vendégeinknek.

Szeretnék fotókat készíteni a Millenáris Parkban vagy a Millenárisról, megtehetem-e? expand_more

A Millenáris közönségforgalmi területein csak és kizárólag magán célra készíthetők fotók. Professzionális vagy kereskedelmi céllal minden esetben engedéllyel lehet csak fotókat, felvételeket készíteni. Fotók készítése akkor lehetséges, ha sem a rendezvényeket, sem a közönségforgalmat nem zavarják. Amennyiben az épületek, a park csupán háttérként jelenne meg más tematikájú és más célra (például esküvői fotózás, divatfotózás) szánt felvételeken, a fotózáshoz akkor is előzetes egyeztetés szükséges. Ezzel kapcsolatos igényét a sajto@millenaris.hu e-mail címen tudja jelezni.

Sajtómegkereséssel kihez fordulhatok? expand_more

Sajtómegjelenésekkel, fotózási és forgatási engedéllyel, interjúigénnyel kapcsolatban a Millenáris Kommunikációs Igazgatósága készséggel áll rendelkezésére a sajto@millenaris.hu címen.