Millenáris Bajnokok Parkja - Millenaris
Jegyek
Ingyenes
Helyszín
Millenáris Park

A Világraszóló Bajnokaink – 177 mesés győzelem kiállítással egyidőben ingyenes programokkal várja a látogatókat a Millenáris Bajnokok Parkja.

A Mozdulj Millenáris!-nak keresztelt programsorozatban sporttal kapcsolatos előadásokra, színpadi beszélgetésekre és életmódtanácsokra vágyók biztosan találnak kedvükre való időtöltést a megújuló Millenárison, ahol egyúttal a parkban használható sporteszközök bérlésére is lehetőségük nyílik.

A Nemzeti Táncszínház előtti füves területen különböző sportágak mutatkoznak be közismertektől az egészen extrémekig – többek között a falmászás, mely a közelmúltban vált olimpiai versenyszámmá. A jelenlévő sportszövetségek – köztük a kézilabda, öttusa, atlétika, birkózás – igyekeznek minél több kérdést megválaszolni.

Július 24-én megrendezésre kerülő Japán napon az idei olimpia házigazdájára jellemző kulturális programokkal, harcművészeti bemutatókkal, japán dob koncerttel és gasztronómiai különlegességekkel idézzük meg a felkelő nap országának hangulatát.

Aki július 23. és augusztus 8. között látogat a Millenárisra, az hozzájárulhat egy rekordkísérlet sikeréhez is, ugyanis a Tekerj velünk Tokióba! program célja, hogy a parkban kerékpáron ez idő alatt letekert kilométerek elérjenek Tokióig.

A Magyarock Lounge  olimpiai találkozópont, valamint különleges beszélgetések, elemzések, média bejelentkezések helyszíne lesz.

További hasznos infók

  • accessible
    Akadálymentes
    A rendezvény mozgáskorlátozottak számára is megközelíthető

Megközelítés

1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.

A Millenáris pár perc sétával elérhető a Széll Kálmán tér, Széna tér, Mechwart liget irányából. Ezeken a közlekedési csomópontokon számos busz, metró, villamos, valamint éjszakai busz közlekedik, további több Bubi dokkoló is található ezeken a tereken.

Metró: M2

Villamosok: 4, 6, 17, 56, 56A, 59, 59A, 59B, 61

Buszok: 5, 16, 39, 91, 128, 129, 139, 149, 155, 156, R158, 191, 291 Éjszakai járművek: 6-os villamos, 916, 922, 956, 960, 990

Autóval: A Millenáris területén két mélygarázs is üzemel, amelyek a Kis Rókus utca felől közelíthetőek meg.

Mélygarázs
Jegyek
Ingyenes
Ingyenes
Részletek