Millenáris AdományPark - Adj szívből! - Millenaris
Jegyek
Helyszín
C épület

November 26-án a Millenáris AdományPark ismét megnyitja kapuit. Idén a Baptista Szeretetszolgálattal együttműködve ajándékokkal megpakolt cipősdobozokat gyűjtünk december 19-ig, melyek még karácsony előtt eljutnak a nehéz helyzetben lévő gyerekekhez.

Hétköznap 11-19, hétvégén 10-18 óra között a Millenáris C épületében várjuk mindazokat, akik a lehetőségeik szerint ajándékokkal szeretnének meglepni egy-egy 18 év alatti fiút vagy lányt. Az adományokkal érkezők számára a C épület alatti mélygarázsában egy óra ingyenes parkolást biztosítunk.

Ha szívesen okoznál örömöt egy nehéz helyzetben lévő gyereknek, akkor pakolj tele egy cipősdobozt ajándékokkal, és hozd el hozzánk a Millenáris AdományParkba. Írd fel te is a neved az Adományfalunkra!

A szállítás és biztonsági ellenőrzés érdekében fontos, hogy a dobozok könnyen nyithatók és zárhatók legyenek, így azt kérik a szervezők, hogy a cipősdoboz tetejét és alját külön csomagolják be a felajánlók a szalaggal való átkötés előtt. A megajándékozott nemét és életkorát szintén kérik feltüntetni a becsomagolt dobozon, így is segítve a célba juttatást.

A cipősdobozba romlandó ajándékokon kívül bármi kerülhet, aminek egy gyermek örül. A folyékony vagy törékeny termékeket a szervezők javasolják alaposan becsomagolni, mielőtt a dobozba kerülnek. Elsősorban könyveket, játékokat, íróeszközöket, iskolai felszereléseket, higiéniai termékeket vagy kisebb sporteszközöket érdemes a csomagba rakni, mellé képeslap vagy üdvözlőkártya is tehető néhány kedves szóval, jókívánsággal.

Csatlakozz hozzánk, adj te is szívből!

További hasznos infók

  • accessible
    Akadálymentes
    A rendezvény mozgáskorlátozottak számára is megközelíthető

Megközelítés

1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.

A Millenáris pár perc sétával elérhető a Széll Kálmán tér, Széna tér, Mechwart liget irányából. Ezeken a közlekedési csomópontokon számos busz, metró, villamos, valamint éjszakai busz közlekedik, további több Bubi dokkoló is található ezeken a tereken.

Metró: M2

Villamosok: 4, 6, 17, 56, 56A, 59, 59A, 59B, 61

Buszok: 5, 16, 39, 91, 128, 129, 139, 149, 155, 156, R158, 191, 291 Éjszakai járművek: 6-os villamos, 916, 922, 956, 960, 990

Autóval: A Millenáris területén két mélygarázs is üzemel, amelyek a Kis Rókus utca felől közelíthetőek meg.

Mélygarázs
Jegyek
Jegyvásárlás még nem elérhető
Részletek