Aktuális Rendezvények

WAMP Design vásár / Alkossunk együtt – DIY nap
2017.11.19.
Millenáris B csarnok
1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.
Nyitva tartás: 10 – 18h
A belépés 500 Ft, amely levásárolható. Részletek a wamp.hu oldalon érhetők el.

December 3.    Millenáris B / Karácsonyi vásár

December 10.  Millenáris B / Karácsonyi vásár

December 17.  Millenáris B / Karácsonyi vásár

Novemberben már a télre hangolódunk, készülünk az ünnepekre, ezért megtartjuk a nagy WAMP DIY napot, és egy egész napos közös alkotásra várunk titeket! Ha neked fontos, hogy saját kézzel készült, személyes tárgyakkal díszítsd otthonodat, vagy szeretnéd elkészíteni egyedi ékszereidet, kiegészítőidet, vagy ajándékot készítenél, most megvalósíthatod kedvenc WAMP-os tervezőiddel!

A már jól ismert, közel 150 alkotó mellett természetesen bemutatkoznak új kiállítók is.
Révai Sára fotográfus 14 évesen vett először kezébe fényképezőt, és azóta sem tette le, legfeljebb azért, hogy ellássa a szentendrei tanyájukon élő jószágot, tyúkokat, kecskéket, és természetesen lovakat. A Hang on Sára egyedi művészképeit gyűjtötte össze és kínálja dekorációnak lakásba, irodába, szállodába.
Legyél te is tervező! A Vengru márka egyik sajátossága, hogy egy interaktív weboldalon egy 3D-s tervezőprogram segítségével tervezheted meg a táskád részleteit, így mindenki saját stílusára alakíthatja a táskákat. Ha szereted az egyediséget, magad is alkotószellemű vagy, nem átmeneti megoldást keresel, hanem hosszú távon gondolkodsz, akkor kezdd el összerakni saját táskádat!
Az AGNESKOVACS táskákat tervezőjük, Kovács Ágnes, jellemzően egyetlen darabból alakítja ki, melyek tervezésekor az egyszerűségre törekszik, még akkor is, ha az egyszerűnek tűnő dolgok a legnehezebbek. Fontos számára, hogy az anyag megtartsa saját karakterét, ezért csupán hajtással és minimális szabással alakítja ki a kívánt formát. A magas minőségű bőrből készült különleges táskák Európa legnagyobb városai után most a WAMP-ra is megérkeztek.

Workshopok WAMP-os alkotókkal

Ha már eleget nézelődtél a vásári forgatagban, nálunk kiteljesedhet a kreativitásod: WAMP-os dizájnerek vezetésével a Millenáris B csarnokában egész nap szebbnél szebb és kreatív dolgokat alkothatsz! A workshopokon korlátozott számú jelenlévő vehet részt, a feliratkozás a helyszínen hostesseink segítségével történik.
A workshopok időpontjait és részletes leírását itt találod: http://wamp.hu/hu/20171030/workshopok-wamp-os-alkotokkal

Szőnyegi Zsófi (Macondo textil) iránymutatásával a nyaklánc készítő workshop egy órája alatt mindenki ízlése szerint megfesthet egy előre elkészített origami textil medált.
Rácz Kriszta Napraforgó, a Giranelli ékszerek készítőjének segítségével saját idézeteket tartalmazó üveggömb ékszereket alkothattok, Szabó Erzsó Nemez Príma Junior díjas nemezműves workshopján pedig selyem-nemez karkötőt készíthettek.
Zsuzsi Panyi a Scrapfellow-val közösen megmutatja, hogyan készíts magadnak vagy ajándékba teljesen egyedi tervezőnaptárat, amiben mind az időbeosztásodat mind a feladataidat tudod rögzíteni, hogy a lehető legtöbbet tudd kihozni a napjaidból.
A Sharolta tervezőjétől, Tripolszky Saroltától elleshetitek, hogyan alkothatunk megunt farmer ruháinkból fülbevalót.
Csetényi Lilla (Nearnia) megmutatja, hogyan válik a bicikli belsőből ékszer. Alkotás közben Lilla segítségével megismerjük, hogy a hulladékból is lehetséges mutatós kiegészítőket készíteni.
Kőhidi Tünde, az Opera Fleur virágkötő mestere látványos lakásdekorációkkal készül.

Varga Judit: DEKOR.ÁLOM – Könyvdedikálás 10-11h
Varga Judit dekoratőr, lakberendező, a népszerű Juditu blog írója nap mint nap inspirálja változásra, megújulásra olvasóit az otthonteremtés, a divat, valamint az életmód területén.
A BOOOK Kiadó gondozásában kiadott első könyve olyan nőknek szól, akik örömüket lelik az alkotásban, otthonuk szépítésében, a saját kezűleg készült, divatos kiegészítőkben, és akiknek fontos, hogy mindig egyediek és stílusosak legyenek.
10-11 óra között személyesen is találkozhattok vele!

A Hónap tervezője novemberben: The Naan Design
Éppen két éve, hogy Litvin Natasa és Tóth Ágnes saját divatmárkát alapított. Mindketten egészen más területről érkeztek, s talán éppen a gyakorlatiasságuknak és intellektuális megközelítésüknek köszönhetően hamar kitűntek az akkor frissen indult alkotók közül.
A teljes interjú itt olvasható: http://wamp.hu/hu/20171114/a-honap-designere-2017-novemberben-a-the-naan-design

A vásárra a belépő 500 forint, ami egyrészt levásárolható a WAMP kiállítóinál, másrészt a rendezvény minden programja ingyenes! Ráadásul az első 500 látogatót igazi WAMP-os édességgel ajándékozzuk meg a Cukorka – Sweetfabric Budapest jóvoltából.

További információ: www.wamp.hu


A Coca-Cola és a Global Underground bemutatja: MemoryLand

Jegyek online: http://legendarymoments.hu/ticket/memoryland2017/
Hardcopy: hamarosan

Line Up:
3D (Danny Howells, Dave Seaman, Darren Emerson)
Anthony Pappa
Chris Scott aka Lexicon Avenue
Darin Epsilon
Marcelo Vasami
Kühl | East Cafe | James Cole | Robert R. Hardy | Pat Duff

Emlékeztek azokra a fantasztikus szilveszterekre, melyek minden korosztályt elkényeztettek? Emlékeztek, amikor még nem a csordaszellem, vagy a divat hívására, hanem kizárólag a zenéért vándoroltunk akár többszáz kilométert? Emlékeztek, amikor összegyűltünk, hogy méltóképpen ünnepelhessük meg az újévet, olyan közegben, olyan művészekkel és helyszínen, amiről mindig is álmodtunk? Amikor mindenki megtalálta a szívéhez legközelebb álló zenei stílust, vagy időpontot.

Most végre újra hasonlóan nagyszabású szilveszter lesz Budapesten, több helyszínen, 20 órán át 6 kiemelkedő külföldi művésszel és egy vadonatúj live formációval, két színpadon.

A zenéről kiemelkedő nemzetközi márkák mellett a hazai élmezőny gondoskodik, éjfélig klasszikus értelemben vett időutazással, éjféltől pedig szigorúan az újévnek megfelelő legújabb zenékkel. A technika és a megvalósítás nemzetközi csúcsszínvonal, a helyszín pedig – a Millenáris B-épülete – korábban sosem adott otthont elektronikus zenei rendezvénynek.

Coca-Cola and Legendary Moments present: MemoryLand

Remember those fantastic NYE parties where all ages were indulged? Remember when it wasn’t all about herd conformity or fashion, when we wandered several hundred km-s just for the music? Remember when we gathered to celebrate the New Year appropriately with artists and venues that we’ve always dreamed of? When everybody was able to find the style, or the time of music closest to his/her heart?
Now, finally, this kind of large-scale New Year’s Eve will be back in Budapest; multi-venue, 20 hours of celebration, 6 top-line international artists, a brand-new live act, two stages.

Beside of some outstanding international brands, the local elite will take care about the music, with a time travel in the classical sense until midnight, followed by strictly the latest music to comply with the New Year. The technical level will resemble the international state of the art, at a venue – the Millenaris’ B-block – which never ever hosted an electronic music event before.

Információk:

2017. december 31.

Millenáris„B” épület – Coca Cola MemoryLand
18:18 – 23:50 Heineken pres. Global Underground Classic /
23:50 – 06:18 Burn Energy Drink pres. Legendary Moments vs. Global Underground

06:18 – After party
Helyszín: hamarosan

Jegyvásárlás: legendarymoments.hu/Ticket
Non-Stop Info: +36704135013

https://www.facebook.com/events/1745792245727205/