Aktuális Rendezvények

 

BUDAPEST AUTO SHOW 2019

Helyszín:      Millenáris Park

Időpont:       2019. október 25-27.

Harmadik alkalommal rendezik meg a Millenárison a Budapest Auto Show-t október 25-27. között, ahol ezúttal is a legfrissebb újdonságokat tekinthetik meg az érdeklődők. A háromnapos rendezvényen nemcsak statikusan találkozhatnak a látogatók a modellekkel, hanem előzetes regisztrációt követően ki is próbálhatják nagy részüket. Az autók mellett számos izgalmas program várja a családokat a budapesti rendezvényhelyszínen. A kiállítás részeként a szervezők számos gyermek és felnőtt programmal készülnek, az érdeklődők az esemény színpadán több izgalmas beszélgetést hallhatnak sportolókkal, zenészekkel, média szereplőkkel.

További információk és jegyek:

budapestautoshow.hu

www.facebook.com


EGY CSEPP VILÁGNAP

Helyszín:      Millenáris Park

   B épület

Időpont:      2019. november 17.

 10:00- 18:00

Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány ingyenes családi egészségnapját, az Egy Csepp Világnapot november 17-én, vasárnap 10-18 óra között tartja Budapesten, a Millenáris B épületében.

Az Egy Csepp Világnapon vércukorszint mérésre és számos egyéb ingyenes szűrésre, diabetológiai és dietetikai tanácsadásra is lesz lehetőség.

A gyerekek számára népszerű játékokkal is készülnek a szervezők. Idén is lesz MOL-ugrálóvár, valamint KiDS Birodalom speciális ugróiskolával és puzzle kirakással. A legügyesebb játékosok ajándékot kapnak a játékmesterektől. A kicsiket interaktív játékudvar is várja izgalmas foglalkozásokkal, a nagyobbak a sport- és kreatív játékokban vezethetik le energiáikat, míg kreativitásukat a kézműves foglalkozásokban fejleszthetik.

Erős Antónia vezetésével 15 órakor kezdődik a már hagyományos Diabétesz Séta, melyhez bárki csatlakozhat. Ezzel a programmal az Egy Csepp Figyelem Alapítvány arra hívja fel a figyelmet, hogy napi 30 perc mozgással sokat tehetünk a 2-es típusú diabétesz megelőzéséért, és hogy a sport a cukorbetegek számára az életminőség jelentős javulását, a jobb vércukorértékeket jelentheti.

Délután közismert énekesekkel folytatódik a színpadi program, fellép többek között Kocsis Tibor, Gáspár Laci, és a tombolán értékes nyeremények találnak gazdára.

További információk:

www.egycseppfigyelem.hu

www.facebook.com