Rólunk

Millenaris_logo

Kedves Látogatónk!

Szeretettel köszöntöm Önt Bel-Buda szívében, a Millenáris megújult honlapján!

A magyar főváros – és egyben Európa – egyik legjelentősebb kulturális központjaként működő, több mint 15 éves épületkomplexum, és az azt körülölelő, tavakkal tarkított park jelenleg is számos, nemzetközileg is nagy népszerűségnek örvendő rendezvénynek ad otthont.

Nagy örömömre szolgál bejelenteni, hogy a Millenáris a közeljövőben látványosan újjászületik!

Az épületek és a park új tartalommal, új funkciókkal való megtöltését az Álmok Álmodói szellemisége ihlette, a megvalósításra pedig a mai kor elvárásainak megfelelően, letisztult, modern formák és a 21. századi stílusjegyek alkalmazásával kerül sor. A versenypiaci kihívásoknak a legkorszerűbb technológia kiépítésével és minőségi szolgáltatásokkal kívánunk megfelelni.

A Millenáris hamarosan a Nemzeti Táncszínház és a Startup Campus Budapest otthonául is szolgál majd! Célunk továbbá, hogy a zöld területek jelentős kiterjesztésével és folyamatos fejlesztésekkel hozzájáruljunk Bel-Buda és a Főváros vonzerejének növeléséhez, valamint a környéken lakók magas életminőségének biztosításához.

Egy 21. századi álom megvalósulásának lehet Ön is részese a közeljövőben, amennyiben tagja lesz a Millenárist látogató, évente másfélmillió vendéget számláló közösségünknek.

Várjuk szeretettel sikeres és népszerű rendezvényeinken, lebilincselő előadásainkon, vagy akár csak meghívjuk egy könnyed, jóleső sétára parkunkban!

Glázer Tamás
ügyvezető igazgató