Rólunk

Millenaris_logo

Kedves Látogatónk!

Szeretettel köszöntöm Önt Bel-Buda szívében, a Millenáris megújult honlapján!

A magyar főváros – és egyben Európa – egyik legjelentősebb kulturális központjaként működő épületkomplexum, és az azt körülölelő, tavakkal tarkított park jelenleg is számos, nemzetközileg is nagy népszerűségnek örvendő rendezvénynek ad otthont.

Nagy örömömre szolgál bejelenteni, hogy a Millenáris a közeljövőben látványosan újjászületik!

Az épületek és a park új tartalommal, új funkciókkal való megtöltését az Álmok Álmodói szellemisége ihlette, a megvalósításra pedig a mai kor elvárásainak megfelelően, letisztult, modern formák és a 21. századi stílusjegyek alkalmazásával kerül sor. A versenypiaci kihívásoknak a legkorszerűbb technológia kiépítésével és minőségi szolgáltatásokkal kívánunk megfelelni.

A Millenáris hamarosan a Nemzeti Táncszínház és a Startup Campus Budapest otthonául is szolgál majd! Célunk továbbá, hogy a zöld területek jelentős kiterjesztésével és folyamatos fejlesztésekkel hozzájáruljunk Bel-Buda és a Főváros vonzerejének növeléséhez, valamint a környéken lakók magas életminőségének biztosításához.

Egy 21. századi álom megvalósulásának lehet Ön is részese a közeljövőben, amennyiben tagja lesz a Millenárist látogató, évente másfélmillió vendéget számláló közösségünknek.

Várjuk szeretettel sikeres és népszerű rendezvényeinken, lebilincselő előadásainkon, vagy akár csak meghívjuk egy könnyed, jóleső sétára parkunkban!

Glázer Tamás
ügyvezető igazgató