Karrier

Tisztelt Jelentkező!

Tájékoztatjuk, hogy jelentkezését a karrier@millenaris.hu e-mail címen várjuk. A tárgy rovatban kérjük, hogy tüntesse fel a munkakör megnevezését.

Jelentkezését abban az esetben van módunk befogadni, amennyiben az Adatkezelési tájékoztatónkban, valamint Társaságunk mindenkori hatályos Belső Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatában foglaltakat elolvasta és tudomásul vette.

A fentiekre tekintettel kérjük, hogy jelentkezésével egyidejűleg az alábbi nyilatkozatot is szíveskedjen aláírást követően, szkennelt formában – elektronikus üzenetének mellékleteként – elküldeni a karrier@millenaris.hu címre, ellenkező esetben jelentkezését automatikusan törölnünk kell.

Nyilatkozat_Adatvédelmi 2018

A Millenáris Nonprofit Kft. jelenleg nyitott pozíciói:

Jelenleg nincs folyamatban lévő keresés a Millenáris Nonprofit Kft.-nél.

 

 

Amennyiben nem talált olyan állásajánlatot, amelyet megpályázna, önéletrajza elküldésével a karrier@millenaris.hu címen jelentkezhet adatbázisunkba! Ezáltal munkatársaink bármikor megkereshetik végzettségének, tapasztalatának megfelelő álláslehetőséggel. Hozzánk küldött adatait diszkréten kezeljük és kérésére nyilvántartásunkból haladéktalanul töröljük.